KLinvest


»Izkušnje, strokovnost, kvaliteta in kreativnost.«

V našem podjetju vaše želje pripeljemo od idejne zasnove do funkcionalne celote. Skupaj s sodelavci različnih strok, vam omogočamo celovito storitev, ki obsega izdelavo projektne dokumentacije, pridobivanje dovoljenj (npr. gradbeno dovoljenje, uporabno dovoljenje, legalizacija nelegalno zgrajenih objektov), gradbenega nadzora, ter izvedbo kompletnega inženiringa.

O nas

Naši cilji


»Zadovoljstvo, estetskost in funkcionalnost.«

V KLinvest povezujemo sodobno arhitekturno, kvalitetne materiale in učinkovito izvedbo v smiselne časovne ter investicijske okvire. Naš cilj je, da s sodelovanjem ustvarjamo estetske in funkcionalne objekte, ki so v zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev.

 • Gradbeni nadzor

  Nadzor nad gradbenimi, obrtniškimi in instalacijskimi deli skozi celoten potek gradnje, omogoča dosego časovnih ciljev in skladnost s finančnim načrtom.

 • Arhitektura in oblikovanje

  Poznavanje arhitekture igra ključno vlogo pri doseganju oblikovnih in trajnostnih ciljev, ki si jih kot posamezniki in družba zadajamo.

 • Urbanizem

  Urbanizem predstavlja doseganje skladnosti objektov in sobivanja bližnjih elementov okolice, ter upoštevanje okoljskih in dogovorjenih omejitev.

 • Tradicija

  Večletne izkušnje strokovnjakov s področja gradbeništva, arhitekture in vodenja gradbenih investicij.

 • img6-notinclude
 • img7-notinclude
 • img5-notinclude

Atlas Concorde Promo salon


Atlas Concorde je eden vodilnih proizvajalcev keramike na svetu. Z vrhunsko kvaliteto proizvoda, inovacijami in tehnično dovršenostjo, je idealni partner za vsakršno arhitekturno zahtevo. Vabimo vas, da na Jelenčevi 1 (vhod C1) v Kranju obiščete Promo salon z izjemnim naborom ekskluzivne keramike.

Obisk salona je mogoč po predhodni najavi na številko 041 436 037

Več o Atlas Concorde Promo salonu


Vizualizacija


Pri nastanku arhitekturne zasnove objekta, je prostorsko razumevanje izjemno pomembno. Zato na sodoben način in z naprednimi orodji predstavljamo arhitekturne rešitve, s pomočjo katerih si investitor lažje predstavlja bivanje in delo v zasnovanih prostorih.

Oglejte si galerijo

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se