Gradbeni inženiring

Kaj je inženiring in kdaj sploh inženiring? Pri novogradnji, rekonstrukciji, obnovi in adaptaciji vam naše podjetje lahko pomaga s tem, da vas v veliki meri razbremeni skrbi, ki se pojavijo pri načrtovanju gradnje. Še pred pričetkom del se obrnite na nas, zaupate nam svoje želje in naša strokovna ekipa vam bo pomagala pri uresničitvi le teh.

Naša izkušena in strokovno podkovana ekipa vam lahko svetuje, pripravi programe investicij, izdela projektno dokumentacijo, vodi razpise in analizira ponudbe, pripravi pogodbe, koordinira, nadzira ter izvaja gradbena, obrtniška in inštalacijska dela za vse vrste objektov.

Zakaj inženiring? Pri investitorjih, ki niso vešči gradbene stroke, ali v primerih, ko investitor iz njemu znanih razlogov ne more oziroma ne želi aktivno sodelovati pri realizaciji svojega projekta, za le-to poskrbimo mi. Strokovna ekipa poskrbi, da bodo upoštevane vse projektiranje tehnično – tehnološke rešitve in da bo izvedba ustrezala zakonskim določilom. Vsa dela bomo izvedli v stavljenih rokih in v okviru pogodbeno dogovorjenih finančnih sredstev.

Dovolite nam tudi, da se v vašem imenu spopademo z birokracijo ter vam uredimo vsa potrebna dovoljena povezana z izvedbo investicije.

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se