Gradbeni nadzor

Dober gradbeni nadzornik vam lahko prihrani veliko denarja, težav in napak pri izvedbi, ki jih bodo izvajalci skušali prikriti, predvsem pa vas zavaruje z nadzorom preračunih in porabljenih količin materiala in izvedenih del ter vam pomaga pri pogajanjih z izvajalci. Gradbeni nadzornik vas zaščiti tudi pred precenjenimi količinami in dodatnimi deli. Z dobrim nadzornikom si ne boste zagotovili samo dobre izvedbe, temveč boste lahko optimizirali cene, ter razbremenili svoj čas.

Nadzor nad gradbenimi deli je lahko dokaj raztegljiv pojem. V najbolj enostavnem primeru gre lahko samo za formalni nadzor, pri katerem je pomembno zgolj pridobiti vso ustrezno dokumentacijo. V drugem primeru lahko nadzor nad gradbenimi deli obsega nadzor kakovosti in količin. V tretjem primeru, ko generalni izvajalec ne izvaja tudi koordinacije del na objektu, pa nadzor nad gradbenimi deli vključuje tudi celotno koordinacijo obrtnikov, inštalaterjev in ostalih, tehnični pregled in pridobitev uporabnega dovoljenja.

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se