Atlas Concorde Promo salon

50 let odličnosti v keramiki

Začetki podjetja Atlas Concorde segajo vse do leta 1969. Danes pa je v svetovnem merilu eno izmed vodilnih podjetij na področju keramike. Zakaj Atlas Concorde? Ker je idealen partner za arhitekte in oblikovalce, ki iščejo vedno nove izjemne materiale, kateri premorejo odzive na vse potrebe sodobne arhitekture. Nenehne inovacije, tehnološke raziskave, italijanski slog in mednarodno poslanstvo, to so vrednote, ki so nas vodile tako daleč in nas bodo vodile tudi v prihodnosti.

Estetska dovršenost in tehnične lastnosti

Podjetje Atlas Concorde sodi v sam svetovni vrh proizvajalcev keramike in s svojim poslanstvom želi doseči oblikovalsko in tehnološko odličnost, na vseh vrstah površin. Njihov cilj je ponuditi arhitektom in oblikovalcem, ter končnim uporabnikom rešitve, ki najbolje ustrezajo kateremu koli stilu, potrebi ali vrsti uporabe v stanovanjski, poslovni in javni arhitekturi.

Italijanska ustvarjalnost, oblikovanje, raziskovanje in stil

Vsaka kolekcija je zasnovana tako, da ponuja kakovost in edinstven slog notranje opreme, v kateri je enostavno prepoznati značilnosti italijanskega stila. Ponujamo široko paleto velikosti, barv, zaključkov, okraskov, aplikacijskih rešitev in posebnih kosov, ki ustrezajo številnim arhitekturnim potrebam.

Vabljeni v Atlas Concorde salon keramike v Kranju, kjer vas v prijetnem ambientu pričakujemo z ugodno ponudbo najboljše keramike. Showroom keramike ponuja primerno delovno okolje vsem arhitektom in oblikovalcem, kot tudi vpogled v svet kvalitetnih keramičnih ploščic za vse individualne stranke.
 

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se